MINDCARE – centrum voor non-verbale therapie

Ecce! Coaching & Ontwikkeling is aangesloten bij MINDCARE Assen. Bij MINDCARE werken zelfstandig therapeuten met verschillende specialismen samen. MINDCARE helpt voorkomen dat zelfstandige therapeuten eilandjes van zorg worden, en maakt dat professionals elkaar versterken en aanscherpen.

MINDCARE waarborgt de kwaliteit onder andere door kwaliteitscriteria voor haar aangesloten therapeuten te hanteren. Hier vind je welke criteria dat zijn.

MINDCARE – visie

Bij MINDCARE gaan we er vanuit dat het helpt om aan den lijve nieuwe ervaringen op te doen.

Daarom hebben we bij MINDCARE behalve ‘praat-therapeuten’, vooral veel ‘doe-therapeuten’. Die noemen we non-verbale therapeuten. Natuurlijk praten non-verbale therapeuten ook, maar bij hen leer je vooral door te doen en te ervaren. Zodat je van binnenuit groeit op een manier die bij jou past.

Iedereen is anders en leert op een eigen manier. Met ons divers samengestelde team spelen we daarop in met een breed aanbod: gesprekstherapie, maar ook sport en spel, creatief werk, praktische hulp, lichaamsgerichte therapie, weerbaarheidstraining, relatietherapie of video-training bij opvoedingsvragen.

We werken nauw met elkaar samen zodat je het beste krijgt van ons hele team.

Bij wie MINDCARE goed past

Bij MINDCARE bieden we hulp aan volwassenen, kinderen, partners en gezinnen. kwaliteitskeurmerk

  • We passen goed bij mensen die op zoek zijn naar een kleine instelling of zelfstandig hulpverlener, die persoonlijk en flexibel werkt.
  • We passen ook bij mensen die de ervaring hebben dat alleen praten hen niet verder helpt, en die liever kiezen voor een ervaringsgerichte insteek. Die behalve praten vooral ook willen doen en ervaren.
  • Ook voor kinderen en jongeren is het vaak helpend om een insteek te kiezen waarbij je niet alleen over je problemen hoeft te praten maar ook dingen mag doen.

In de rechter zijbalk vind je een greep uit ons aanbod.

Een overzicht van ons aanbod vind je ook op de website van MINDCARE Assen