Over mij

Ik ben Pauke Mutsaers, psycholoog en Marte Meo coach, sterk in het ontketenen van positieve krachten bij opgroeien, ouder- en leraarschap.

Over mij als coach

Ik stimuleer ontwikkeling, bevorder acceptatie en verminder weerstand, bied reliëf en kleur. Met een combinatie van sensitiviteit en analytisch vermogen leg ik gemakkelijk de vinger op de zere plek, zonder bedreigend te zijn. Men zegt dat mijn communicatiestijl zorgvuldig, respectvol en verbindend is. Ik breng mensen in contact met hun kracht.

Ervaringen van klanten

Onze zoon (9) had regelmatig boze buien, kon weinig van zijn jongere zusje (7) verdragen. Wij zijn toen via via bij Pauke terecht gekomen en hebben haar om hulp gevraagd om de boze buien te verminderen en tips om het contact tussen broer en zus te verbeteren.

De ene keer kwam Pauke bij ons als de kinderen er waren om te filmen, wat in het begin best even raar is, ook voor de kinderen. Maar het went heel snel en dan denk je er eigenlijk niet meer aan dat je gefilmd wordt. De keer erop bespraken we de beelden (zonder kinderen erbij) en kregen we tips. Wij hebben dit ervaren als heel leerzaam, de beelden die je terug krijgt te zien zijn altijd positief en van daaruit krijg je tips en werk je verder. De boze buien van onze zoon zijn een stuk minder, en het contact tussen broer en zus is beter. Tuurlijk gebeurt er nog wel eens wat, maar het escaleert niet meer zoals voor die tijd. Het is best een stap om iemand te laten filmen in je huis, maar wij zijn enorm blij dat we de stap hebben genomen.

Ben en Saskia

Over mij als onderzoeker, projectleider, tekstschrijver

Ik ben doortastend en doe wat ik beloof, met overtuigingskracht en gepast gevoel voor humor. Ik ben goed in het schakelen tussen een academische en uitvoerende focus, in het verbinden van vraag en aanbod, van theorie en praktijk, van intuïtie en cognitie. Men zegt over mij dat ik makkelijk overzie en de kern van de zaak kan benoemen. Ik heb royale ervaring met coördinerende functies, projectleiding en onderzoek. Geregeld word ik benaderd voor het schrijven en redigeren van teksten vanwege mijn heldere schrijfstijl en het vermogen om gevoelige thema’s zorgvuldig te verwoorden en weerstand te voorkomen.

Veelzijdig met focus

Of het nu gaat om coaching, projectleiderschap, onderzoek of tekstschrijven, al mijn werkzaamheden zijn erop gericht om het gevoel van perspectief en eigen kracht te doen groeien bij opgroeien, ouder- en leraarschap. Mijn veelzijdigheid maakt dat ik vanuit uiteenlopende perspectieven en ervaringen kan inspireren, meedenken, en dat ik een uitgebreid netwerk kan inzetten.

Werkervaring, opleidingen, trainingen

Lees meer...